Teknoloji

2018 Yılına Damga Vuran En İyi Akıllı Telefonlar

Gelişmelerden haberdar olmak için bizi Google Haberler'den takip edin!

Mühendistan Google News

Akıllı telefonlar ile ilgili temel tasarım ilkeleri bu yıl büyük ölçüde zorlanmadı. Bunun sonucunda ise akıllı telefonlar hala bir parmak izi ya da yüz şekli ile bir tür kimlik doğrulama, ön ve arkada bulunan kamera sistemi ile dikdörtgen bir camdan oluşmaktadır.

Ancak, 2018’de piyasaya sürülen akıllı telefonlar ile birlikte birkaç istisnai yenilik geldi. Şimdi hep birlikte bu akıllı telefonlara ve yeniliklere göz atalım.

Akıllı Telefonlar ve Öne Çıkan Yenilikleri

1) Apple iPhone XR

Akıllı telefonlar iPhone

Bütçeye uygun bir iPhone bir çelişkidir. Mesele fiyat ise, en ucuz iPhone’dan bile daha ucuz Android akıllı telefonlar mevcuttur. Bu yüzden, XR’ın beklenenden düşük satışları için Android’i suçlayabiliriz. XR, yeni bir Apple cihazına sahip olmak isteyen hemen hemen herkes tarafından satın alınabilir, ancak iPhone XS gibi olmayacağı kesin. XR, XS ile aynı işlemciye, hafızaya ve Face ID özelliklerine sahip, ancak diğer küçük yeniliklerin yanı sıra, bir telefoto ikinci kamera lensine sahip değil ve OLED ekran yerine LCD bir ekrana sahiptir. Fakat, düzenli olarak 1080P HD videolar izlemiyorsanız farkı anlamanız zor olacaktır.

Hala Face ID hakkında kuşkularınız varsa veya bir iPhone için mümkün oldukça az para ödemek istiyorsanız, Apple hala daha iPhone 7 ve 8 satmaktadır.

1 2 3 4 5 6Sonraki sayfa

Tuna PÜSGÜL

1993 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Denizli de tamamladıktan sonra 2010 yılında Karabük Üniversitesi Enerjisi Sistemleri Mühendisliği Bölümünü kazandı. 2015 yılında lisans eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere'nin Londra şehrinde 8 aylık ingilizce eğitimi aldı. Şu anda Endüstriyel, Havalandırma ve İklimlendirme Filtreleri alanında kariyerini sürdürmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu